Welkom



Halverwege tussen de bergen en de Atlantische stranden, bevind zich dit unieke gebied in de westerse regio van Portugal.

Het Casa das Andorinhas is een familiehuis gelegen aan de Zilveren Kust, dicht bij verschillende stranden, bereid om u alle comfort en raffinement te bieden, met een vleugje rustiek en onweerstaanbaar.

Het Casa das Andorinhas heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers, woonkamer met open haard, een eetkamer en een volledig uitgeruste keuken..


Met verschillende prachtige terrassen, bied het Casa das Andorinhas een bevoorrecht contact met de lucht van het platteland, en bovendien een prachtig uitzicht

Geïntegreerd op een kleine boerderij met boomgaard en een tuin, leidt het geheel tot een ervaring van totale vrijheid en privacy.

Hier vindt u allerlei informatie over de faciliteiten, plattegronden en gedetailleerde informatie over de locatie, de monumenten die u kunt bezoeken in de regio en haar omgeving - paleizen, musea, en nieuws over evenementen, culturele activiteiten, recreatie en sport die plaats vinden in de streek.
Verder informatie over hoe te reserveren, informatie over de beschikbaarheid of informatie via het internet en een aantal nuttige tips bij een bezoek aan deze prachtige regio van Portugal.

We wensen u een goede reis!